Foreningskontoret

Om foreningskontoret:
Foreningskontoret er for dig, der måske gerne vil gå ad kontorvejen og har brug for at prøve det af. Du vil lære noget om almindeligt kontorarbejde, reception, regnskab og grafisk produktion. Der vil være deadlines, der skal overholdes og mødedisciplin er derfor en vigtig faktor, for at kunne overholde disse deadlines. Du vil i samarbejde med underviser løse stillede opgaver. Disse opgaver kan både være fiktive og reelle.

Grafisk markedsføring
Fra idé til produkt. Vil du gerne arbejde med form og farver på computeren, vil du se dit produkt ude i byen og kan du arbejde med andres idéer og få et produkt ud af det, så er det den her linje, du skal vælge. På holdet lærer du lidt om hverdagen på et kontor, hvor man ofte skal holde mange jern i ilden. Man skal kunne arbejde under pres og der vil være deadlines, der skal overholdes. Vi kommer til at arbejde i Publisher (og Photoshop), hvor vi stiller tingene op. Det kan være en folder, katalog, plakater, flyers, visitkort etc. Vi laver trykklare filer og kontakter trykkeriet, hvor vi snakker med dem om en god pris. Inden vi har et færdigt produkt, skal vi i dialog med kunden, hvor vi indhenter relevant information og materiale til opgaven. Derudover vil der også være pakning og afsendelse af det færdige produkt. Vi vil på holdet også komme omkring jobmuligheder inden for denne branche.

Bogholderi og økonomi
På Foreningskontoret arbejder vi med økonomi og bogholderi i bred forstand. Vi arbejder med afstemninger, kasse optælling, bogføring og andre forefaldne opgaver inden for bogholderi og regnskab. Igennem opgaveløsningen vil du få fornemmelsen af de daglige arbejdsopgaver i et bogholderi og regnskabs-afdeling. Der vil ske oplæring i de forskellige arbejdsområder i det tempo der passer til hver enkelt kursist. Kursister og underviser sidder ved hver deres pc og arbejder med forskellige opgaver og har en løbende sparring. Herigennem kan du opnå afklaring af, hvorvidt kontorfaget kunne være dit fremtidsønske og vi ser på hvilke muligheder der findes inden for området - alt efter ambitionsniveau og interesse.